Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Over FoodiyFarm


Bij FoodiyFarm ontwerpen wij kits, waarmee jij de lekkerste homemade producten kan maken. Van kaas tot wijn tot bubble tea en nog veel meer! Met onze kits brengen we educatie en fun bij elkaar. We willen laten zien dat het erg leuk, maar ook leerzaam is om je eigen homemade producten te maken. Je kan namelijk tijdens de wachttijden jezelf nog vertoeven op onze site om extra kennis te vergaren over jouw product. Leuk toch?

Naast het genieten van het bereiden van homemade producten, vinden wij het erg belangrijk om de aarde zo min mogelijk te belasten. Daarom verzenden we onze kits zo e-commerce ready (ECR) mogelijk. Dat betekent dat wij zo min mogelijk materiaal gebruiken als verzendverpakking. Zo voorkomen we veel verspilling van plastic en karton! Plus, wij werken aan het reduceren van plastic en ontdekken de opties van duurzaam plastic. Wij streven ernaar om de instructies duidelijk, maar zo eenvoudig mogelijk te houden om papier te besparen. Voor extra info, kun je natuurlijk op onze website terecht!

Wij zijn tegen voedselverspilling en bedenken graag manieren om verspilling te voorkomen. Het voordeel van onze kits is dat al onze ingrediënten precies zijn afgewogen. Zo is er geen verspilling van ingrediënten en hoeft jouw grote zak Koreaanse peper vlokken niet een plek in je oh-zo-volle keukenkast te bezetten. Gebruik voor je kimchi, naast de Chinese kool, groenten die je nog over hebt in je koelkast (wortel werkt in ieder geval heel goed!) of gebruik fruit uit je eigen tuin om wijn te maken. Ook moedigen we iedereen aan om lokale verse producten te gebruiken. Zo help je mensen uit je eigen omgeving en heb jij de lekkerste verse producten.

Misschien nog wel het belangrijkste, aarzel niet om te delen. Het zou zonde zijn als er niemand met jou mee kan praten over jouw lekkere zelfgemaakt fruitwijn of bubble tea. Zo voorkom je ook dat het deel dat je niet op kan, de binnenkant van je gft-bak kan ontdekken.

Dus om het allemaal samen te vatten, onze visie is om de fun en educatie terug te brengen naar de keuken, waarbij we constant werken aan oplossingen voor duurzaamheid en voedselverspilling. Zo kan jij met gerust hart genieten van je eigen homemade producten, net zoals hoe wij hebben genoten bij het in elkaar zetten van alle kits.

Spread the love for food and the love for the earth!

~Team FoodiyFarm